Inspire-U Summercamp

De volledige informatie is te vinden op de engelstalige website!
To the webpage!

Volg acedemische zomer courses in een festival sfeer op onze campus in nederland!

Deze zomer organiseren we met Pre-U weer het Inspire-U zomerkamp! Van 24 tot 29 juli 2022 veranderen we de campus in een festival terrein. Tijdens dit evenement zullen 4, 5 en 6 VWO leerlingen uit de hele wereld deelnemen aan uitdagende courses, sportieve clinics en gezellige activiteiten.  We zijn ondertussen druk bezig met de organisatie!

Wil je alle details weten? Check de Engelse website van Inspire-U

Voor wie?

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar, in de laatste fase van de middelbare school én wil je studeren op universitair niveau? Dan is Inspire-U hét zomerkamp voor jou. Houd er rekening mee dat Inspire-U een Engelstalig evenement is. Een gemiddeld niveau van begrijpen en spreken van de Engelse taal wordt aanbevolen. Kijk op deze engeltalige pagina met toelatingseisen voor meer informatie.

Het programma

Inspire-U biedt vier Engelstalige cursussen aan:

Alle deelnemers schrijven zich in voor een van deze cursussen. Tijdens het zomerkamp volg je inhoudelijke sessies om alles te leren over het onderwerp van de cursus. Een groot deel van Inspire-U is de algemene festivalvibe. We organiseren tal van activiteiten waarbij elementen van sport, muziek en entertainment worden samengebracht om de ultieme festivalervaring te creëren. Kijk op deze engelstalige pagina voor meer informatie over het festivalprogramma.

Hoe schrijf ik mij in?

Aanmelden voor Inspire-U kan via het online aanmeldformulier op de engelse website. Meer informatie over de prijs, de toelatingseisen en het inschrijfformulier vind je op de engelstalige aanmeldpagina.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over het zomerkamp Inspire-U, stel ze dan gerust! Stuur een mail naar inspireu@utwente.nl

Ga naar de contact pagina