Helpdesk profielwerkstuk

je wordt gekoppeld aan een student van de Universiteit twente die hulp verleent tijdens het maken van jouw PWS.

Als je op een inhoudelijk of onderzoeksmatig onderdeel van het profielwerkstuk vastloopt, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met de Helpdesk en een vraag stellen via de website. Je wordt daarna gekoppeld aan een student met expertise op het gebied van het vraagstuk. Vervolgcontact verloopt meestal via e-mail, maar dit kan ook op andere manieren. Naast hulp bij het profielwerkstuk biedt de Helpdesk ook een inspiratiepagina aan waar ideeën voor het onderwerp opgedaan kunnen worden en waar informatie over de verschillende inhoudelijke expertisegebieden van de UT staat beschreven. Passen de expertises van de UT niet bij het profielwerkstuk? Dan zijn via de website ook de expertises van andere universiteiten en handige landelijke platforms te vinden. Aanmelden voor een Analysedag en voor een werkcollege Literatuur zoeken kan ook via de website, hierover staat meer informatie op de andere pagina's.

Aanmelden

Zodra je je inschrijft voor de Profielwerkstuk helpdesk, wordt je gekoppeld aan een student van de UT die expert is op gebied van jouw profielwerkstukonderwerp. De student heeft concrete informatie nodig om jou op weg te helpen. Bereid daarom je vragen steeds goed voor! Hoe meer informatie jij de student biedt, hoe beter hij of zij jou kan helpen. 

Zorg ervoor bij je inschrijving dat je zoveel mogelijk informatie over je onderwerp al paraat hebt: hoe specifieker je je vraag kan stellen aan de gekoppelde student, hoe beter hij of zij jou kan helpen! 

Hulp nodig bij je profielwerkstuk?
Stel je vraag!


Bekijk de algemene voorwaarden van de Pre-U PWS helpdesk