WORKSHOPS ZIJN KORTE ONDERWIJSPROGRAMMA’S DIE BIJDRAGEN AAN HET ONTDEKKEN VAN VRAAGSTUKKEN ACHTER DE VERSCHILLENDE PROFIELEN EN DE STUDIEVAARDIGHEDEN VAN LEERLINGEN ONDERSTEUNEN.

Losse workshops van 90 minuten (zonder introductieprogramma over de UT of de profielkeuze) kunnen op locatie van de school afgenomen worden. Het is niet mogelijk om programma’s uit het UT-leerlingenlab in te zetten op school. Studenten komen voor één of meerdere workshops naar de school, waar een lokaal en scherm beschikbaar moet zijn. Per workshop kunnen er maximaal 30 leerlingen deelnemen. Wil u met meerdere klassen een workshop volgen, dan kunnen er meerdere workshops worden afgenomen. Dit kunnen dezelfde workshops zijn of verschillende workshops.

Aanbod workshops

Kosten

De datum wordt in overleg gepland en kosten zijn bij benadering € 300,- per workshop, afhankelijk van de hoeveelheid leerlingen en reisafstand. De maximale reisafstand bedraagt 1 uur.

Inschrijven

De workshopprogramma’s dienen minimaal 6 weken van tevoren worden aangevraagd via de online agenda op de website. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de school en van Pre-U medewerkers. Voor meer informatie over workshopprogrammas zijn we bereikbaar via workshops-pre-u@utwente.nl.  

Workshop op locatie aanvragen?
Check onze online agenda!