Workshops zijn korte onderwijsprogramma’s die bijdragen aan het ontdekken van vraagstukken achter de verschillende profielen en de studievaardigheden van leerlingen ondersteunen.

Groepen kunnen op besproken momenten naar de UT komen voor een volledig ontzorgde dag voor workshopsprogramma 1 of 2. Deze starten met een kennismaking met de UT en één of twee workshops. Beide programma’s sluiten af met een interactief campusspel. Workshopprogramma 1 duurt 3 uur en workshopprogramma 2 duurt 5 uur. Hieronder is het exacte tijdspad van de programma’s weergegeven.

Aanbod workshops

Let op: een XL-workshop kan alleen gekozen worden in Workshopprogramma 2. Wanneer er wordt gekozen voor een XL-workshop zal de workshop opgeknipt worden in twee delen. De leerling volgt dus één XL wokshop in twee delen, of twee normale workshops.

Kosten

Workshopprogramma 1 en 2 kunnen gedurende het hele jaar worden aangevraagd en starten om 8.30, 10.30 of 13.30 uur op de UT. Programma 1 kost per groep (tot 30 leerlingen) € 250,- voor partnerscholen en € 300,- voor niet-partnerscholen. Programma 2 kost per groep (tot 30 leerlingen) € 350,- voor partnerscholen en €425,- voor niet-partnerscholen. Bij meerdere groepen wordt een veelvoud van het bedrag in rekening gebracht.

Inschrijven

De workshopprogramma’s dienen minimaal 6 weken van tevoren worden aangevraagd via de online agenda op de website. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de school en van Pre-U medewerkers. Voor meer informatie over workshopprogrammas zijn we bereikbaar via workshops-pre-u@utwente.nl.

Workshopprogramma aanvragen?
Check onze online agenda!