5 december komt steeds dichterbij. En wat is er nu leuker dan iemand verrassen met een technische surprise! op 27 november organiseert Pre-U Junior de tweede editie van xperimenta xtreme met als thema: surprise lab.

Wanneer: 27 november 
Tijd: 15:00-17:00 uur.
Voor wie: Het programma is ontwikkeld voor leerlingen van 6 t/m 10 jaar, leerlingen t/m 12 jaar zijn ook welkom.
Waar: Designlab University of Twente. (Meer informatie over de exacte locatie volgt later.)
Door wiePre-U Junior 
Kosten deelnemers: €7,50 per kind dat deelneemt aan de Xperimenta Xtreme middag.

Op 27 november hebben we weer een speciale editie van Xperimenta! Dit keer in het indrukwekkende Designlab op de Universiteit Twente. Nieuwsgierige kinderen komen bij deze Xperimenta Xtreme op een bijzondere locatie op een leuke en interactieve manier in contact met verschillende mogelijkheden om techniek in je surprise te verwerken.

Aanbod

De Xperimenta Xtreme vindt vier keer per jaar plaats. Elke keer staat er een ander thema centraal. De middag bestaat uit een kindercollege waarna de kinderen in groepjes zich verder verdiepen met bijpassende experimenten onder leiding van Pre-U Junior begeleiders. De groepsgroottes liggen rond de acht tot tien kinderen per groep, met een maximum van 60 kinderen in totaal per middag.

Planning & kosten

In het overzicht is te zien wanneer de verschillende Xperimenta Xtreme middagen plaatsvinden in het schooljaar 2019-2020. Deelname aan een inspiratiemiddag kost € 7,50 per leerling. Ouders kunnen niet deelnemen aan Xperimenta. Tijdens de Xperimenta Xtreme Surprise Lab is er voor ouders eventueel de gelegenheid om een kopje koffie te drinken in het restaurant bij het Designlab. 

Inschrijven & meer informatie

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier tot één dag voor de Xperimenta Xtreme middag tenzij de inschrijvingen eerder vol zitten.Voor vragen kan contact op worden genomen met: pre-u-junior@utwente.nl

Op de hoogte blijven?

Xperimenta is onze een maandelijkse onderzoeksmiddag voor kinderen, maar daarnaast breiden we ons aanbod steeds verder uit! Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom Xperimenta? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Behoefte aan meer informatie over Pre-U Junior? Schrijf u dan ook in voor de Pre-U Junior nieuwsbrief!