Wil jij alles weten over insecten? Deze zomervakantie kan je ze opzoeken bij BiG-Insects in Denekamp! In Samenwerking met het park organiseren wij deze zomer 3 Xperimenta Xtreme's. 

Wanneer: 15 juli, 29 juli & 5 augustus 
Tijd: 14:00-15:00 uur. Na deelname aan Xperimenta kunnen de kinderen met hun ouders het Big-Insect park verkennen.
Voor wie: Het programma is ontwikkeld voor leerlingen van 6 t/m 10 jaar, leerlingen t/m 12 jaar zijn ook welkom.
Waar: Natura docet Denekamp. (Oldenzaalsestraat 39)
Door wiePre-U in samenwerking met Big-Insects.
Kosten deelnemers: €12,50 per kind dat deelneemt aan de Xperimenta (inclusief toegang tot het Big-Insect park)
Park entree: Als begeleider kunt u NIET deelnemen aan het kindercollege van de Xperimenta Xtreme. Gereduceerd tarief van €7,50 per ouder/ verzorger (alleen in combinatie met een kind dat deelneemt aan de Xperimenta). Als u naast een kind dat wel deelneemt aan de Xperimenta ook een kind meeneemt die niet deelneemt aan de Xperimenta, zijn de kosten voor dit kind ook €7,50.

Deze zomer hebben we op woensdag 15 juli, woensdag 29 juli en woensdag 5 augustus een speciale editie van Xperimenta in het Big-Insect park! Nieuwsgierige kinderen komen bij deze Xperimenta Xtreme op een bijzondere locatie op een leuke en interactieve manier in contact met verschillende aspecten van de verrassende wereld van Insecten. Een bezoek aan deze Xperimenta Xtreme is coronaproof! Er wordt een maximaal aantal bezoekers aangehouden, zo kan iedereen veilig en op afstand door het park. 

Tijdens de Xperimenta Xtreme krijgen de kinderen een kindercollege van Eric Mulder van Wonderryck / Natura Docet over insecten. Na afloop van Xperimenta mogen de leerlingen zelf het Big-Insect park in om alle insecten te ontdekken. 

Inschrijven

Per Xperimenta Xtreme houden we een maximum aantal van 25 leerlingen aan. Ieder kind kan maximaal één begeleider meenemen. Begeleiders kunnen tijdens Xperimenta alvast het park verkennen of een kopje koffie drinken in het restaurant. 

Op de hoogte blijven?

Xperimenta is ook een maandelijkse onderzoeksmiddag voor kinderen die tijdens aankomend schooljaar weer gaan plaatsvinden. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom Xperimenta? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Behoefte aan meer informatie over Pre-U Junior? Schrijf u dan ook in voor de Pre-U Junior nieuwsbrief!

Contact 

Voor vragen kan contact opgenomen worden via pre-u-junior@utwente.nl of via 053 489 4890.