Een paar keer per jaar organiseert Pre-U Junior een Xperimenta middag op een bijzondere locatie. Het thema van de middag is gelinkt aan de locatie waar we op dat moment zijn. Zo heeft de allereerste editie plaatsgevonden in het Dinopark op Vliegveld Twente en hebben we de tweede keer suprises gemaakt in het Surprise lab op de Universiteit Twente.

Aanbod

Xperimenta Xtreme is een incidentele wetenschapsmiddag voor basisschoolkinderen op een bijzondere locatie. Nieuwsgierige kinderen komen bij Xperimenta op een leuke en interactieve manier in contact met verschillende aspecten uit de verrassende wereld van wetenschap en technologie (W&T). Xperimenta Xtreme is bedoeld voor kinderen uit groep 4 t/m 6, maar enthousiaste kinderen uit groep 7 en 8 zijn ook welkom.

Voor het komende schooljaar staan de volgende Xperimente Xtreme’s nog op de planning:


Planning & kosten

Deelname aan een Xperimenta Xtreme middag kost € 15,- per kind. Voor groepsdeelname voor bijvoorbeeld een kinderfeestje dien je vooraf contact op te nemen met pre-u-junior@utwente.nl per email contact op te nemen. 

Inschrijven

De inschrijvingen voor de Xperimenta voorjaarseditie zijn nog niet geopend.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom Xperimenta? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Behoefte aan meer informatie over Pre-U Junior? Schrijf u dan ook in voor de Pre-U Junior nieuwsbrief!