Xperimenta op Xpeditie omvat hetzelfde concept als reguliere Xperimenta middagen, maar zijn in te zetten op locatie van de school. We bieden twee programma’s aan, ingericht op groep 3 t/m 5 of groep 6 t/m 8. Hieronder zijn de thema’s te vinden inclusief een korte beschrijving van de inhoud.

Aanbod

De Xperimenta op Xpeditie heeft zes thema’s geschikt voor groep 3 t/m 5 en zes thema’s voor groep 6 t/m 8. We bieden twee programma’s, met of zonder kindercollege, waarbij de school zelf het thema kiest. De middagen vinden in de klas plaats onderleiding van Pre-U Junior begeleiders. De groepsgroottes variëren tussen de acht tot tien kinderen per groep, met een maximum van 30 kinderen per klas.

Planning & kosten

De Xperimenta op Xpeditie middag is voor klassen en vindt in overleg plaats op de school op een dag die beide partijen schikt. De kosten voor de verschillende programma’s zijn hieronder weergegeven. Je kunt de klas tot zes weken van tevoren aanmelden. Indien de docent helpt met begeleiding van de experimenten komen er twee in plaats van drie begeleiders vanuit Pre-U Junior en zal er € 75,- in mindering worden gebracht. 

Voor vragen en aanmelden kan contact worden opgenomen met pre-u-junior@utwente.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom Xperimenta? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Behoefte aan meer informatie over Pre-U Junior? Schrijf u dan ook in voor de Pre-U Junior nieuwsbrief!