Zie Pre-U Junior: groep 3 t/m 8

Xperimenta Xtreme: Dino Special

Heb jij altijd al dinosaurussen van dichtbij willen zien? in de zomervakantie organiseert Pre-U Junior in samenwerking met het dinopark een xperimenta special met als thema: dino's.

Wanneer: 24 juli & 7 augustus 
Tijd: 13:00-15:00 uur. Na deelname aan Xperimenta kunnen de kinderen met hun ouders het dinopark verkennen.
Voor wie: Het programma is ontwikkeld voor leerlingen van 6 t/m 10 jaar, leerlingen t/m 12 jaar zijn ook welkom.
Waar: Vliegveld Twenthe Eventlocatie
Door wiePre-U in samenwerking met Dinopark Twente Airport 
Kosten deelnemers: €15 per kind dat deelneemt aan de Xperimenta (inclusief toegang tot het Dinopark)
Park entree: Gereduceerd tarief van €7,50 per ouder/ verzorger (alleen in combinatie met een kind dat deelneemt aan de Xperimenta). Als u naast een kind dat wel deelneemt aan de Xperimenta ook een kind meeneemt die niet deelneemt aan de Xperimenta, zijn de kosten voor dit kind ook €7,50.

Deze zomer hebben we op woensdag 24 juli en woensdag 7 augustus een speciale editie van Xperimenta in het Dinopark Twente! Nieuwsgierige kinderen komen bij deze Xperimenta Xtreme op een bijzondere locatie op een leuke en interactieve manier in contact met verschillende aspecten van de verrassende wereld van Dino's. 

Tijdens het programma krijgen de kinderen een lezing van Eric Mulder van Wonderryck / Natura Docet over dinosaurussen. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met verschillende experimenten over dinosaurrussen. Na afloop van Xperimenta mogen de leerlingen zelf het Dinopark in om alle dino's te ontdekken. 

Inschrijven

Het minimum aantal deelnemers om de Xperimenta Xtreme door te kunnen laten gaan is 40 kinderen per dag. We hebben in totaal per dag plek voor maximaal 60 leerlingen. Ouders kunnen tijdens Xperimenta alvast het park verkennen of een kopje koffie drinken in het restaurant. 

Op de hoogte blijven?

Xperimenta is ook een maandelijkse onderzoeksmiddag voor kinderen die tijdens aankomend schooljaar weer gaan plaatsvinden. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom Xperimenta? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Behoefte aan meer informatie over Pre-U Junior? Schrijf u dan ook in voor de Pre-U Junior nieuwsbrief!

Contact 

Voor vragen kan contact opgenomen worden via pre-u-junior@utwente.nl of via 053 489 4890.