Het Pre-U Junior team

Wij zijn het Pre-U Junior team

Coordinator Pre-U Junior buitenschools
Emer Waarts

Samen met Emma organiseren wij de buitenschoolse activiteiten, waaronder Xperimenta, Science Lab & de Junior masterclasses. Ik zie uit naar de leuke middagen met de enthousiaste kinderen.

Coordinator Pre-U Junior buitenschools
Emma Trouw

Samen met Emer ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de buitenschoolse activiteiten. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen wat te leren en kijk uit na alle leuke middagen.

Coordinator Pre-U Junior met de klas
Bart van Eindhoven

In de functie van coordinator Pre-U Junior ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de programma's voor scholen. 

Docent basisschool / Onderwijskundig expert
Hannah Bijlsma

In het Pre-U junior team denk ik mee over de inhoud en het niveau van de activiteiten die we organiseren. Door mijn ervaring als leraar in het basisonderwijs kan ik ervoor zorgen dat de activiteiten en lessen goed aansluiten bij leerlingen van de basisschool.

Ondersteuning Pre-U Junior
Jan Haverkamp

Binnen Pre – U ben ik de vliegende keep en probeer ik alle teams te ondersteunen op welk gebied dan ook. Daarnaast probeer ik bedrijven, kenniscentra, opleidingsfondsen te verbinden aan de programma’s die wij vanuit Pre – U Junior aanbieden en organiseren.

Projectleider Pre-U Junior
Marjolein Lindeman

Samen met het Pre-U Junior team zorg ik voor de organisatie van alle Pre-U Junior activiteiten. Mijn enthousiasme voor wetenschap & technologie zet ik in om inspirerende en uitdagende activiteiten te organiseren voor kinderen.