Colleges volgen & experimenten uitvoeren

volg een lessenserie met INTERESSANTE COLLEGES VAN UT-STUDENTEN EN voer zelf EXPERIMENTEN uit 

Onze Junior Masterclasses bieden individule leerlingen extra uitdaging in een onderwerp naar keuze. Het geeft ze de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen samen met leeftijdsgenoten. Onder begeleiding van UT-studenten worden ze in een serie van drie middagen uitgedaagd door middel van interactieve colleges en experimenten.

Aanbod

  • Robotica (15, 22 & 29 november 2023)

    Thema: Ontwerpen

    In de masterclass Robotica leren kinderen alles over de wereld van robots. Kan een robot bijvoorbeeld je vriendje worden? Daarnaast gaan ze hun eigen robot programmeren en langs bij het Roboteam van de universiteit.

  • Reis door de mens (6, 13 & 20 maart 2024)

    Thema: Gezondheid

    Informatie over de inhoud van deze activiteit volgt eind augustus.

Aanmelden & meer informatie 

Inschrijven voor de Junior Masterclasses kan (indien er nog plek is) tot één dag voor de start van de eerste sessie. Het schooljaar is ingedeeld in 4 perioden. Per periode openen wij de inschrijving en kun je aanmelden voor de activiteiten in die periode. In de kassa kun je zien voor welke activiteiten de inschrijving is geopend. Inschrijven voor de Junior masterclasses kan via de aanmeldknop hieronder. Deze leidt naar onze internetkassa waar je je inschrijving en betaling online kan regelen. Heb je vragen over de Junior masterclasses? Mail dan naar pre-u-junior@utwente.nl of je kunt bellen tijdens kantooruren (9.00 - 17.00 uur) naar (053) 489 4890. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar onze algemene voorwaarden.

Schrijf je nu in voor periode 1
Aanmelden