Buitenschoolse activiteiten

De buitenschoolse activiteiten van Pre-U Junior zijn voor kinderen in groep 4 t/m groep 8 op individuele inschrijving

Kinderen met interesse voor wetenschap en technologie, kunnen na schooltijd deelnemen aan de buitenschoolse activiteiten van Pre-U Junior. Naast de maandelijkse Xperimenta middagen, is ons aanbod uitgebreid. We bieden twee nieuwe activiteiten aan: Science Lab & Junior Masterclasses. 

Xperimenta

Xperimenta is een interactieve middag bestaande uit een kindercollege en experimenten. Elke Xperimenta heeft een ander thema. Xperimenta wordt georganiseerd voor kinderen in groep 4 t/m groep 6. Kinderen uit groep 7 & 8 zijn ook welkom. 

Science Lab

Science Lab gaat een stapje verder dan Xperimenta. Kinderen in groep 7 & 8 die meer verdieping zoeken, kunnen deelnemen aan het Science Lab. Tijdens een interactieve workshop leren de kinderen alles over het gekozen onderwerp. Dit doen zij in een van de innovatieve labs op de Universiteit Twente. 

Junior Masterclasses 

Kinderen die een extra uitdaging aankunnen, nodigen wij uit om deel te nemen aan de Junior masterclasses. In vier middagen gaan de kinderen de diepte in over het gekozen thema. Voor deelname aan de Junior masterclasses gelden enkele toelatingseisen.