Xperimenta op Xpeditie

MET XPERIMENTA OP EXPEDITIE BRENGEN WE ONZE XPERIMENTA MIDDAGEN NAAR JOU!

Een Xperimenta middag zoals gebruikelijk, maar dan op expeditie! We komen op iedere gewenste locatie, bijvoorbeeld op jouw school, tijdens een techniekweek of op een evenement. Het programma bestaat uit een kindercollege door een UT-onderzoeker of expert waarbij jullie alles te weten komen over het gekozen onderwerp. Daarna gaan de kinderen in groepen, onder begeleiding van onze Pre-U Junior studentmedewerkers, aan de slag met verschillende experimenten.

Aanbod

Een Xperimenta middag zoals gebruikelijk, maar dan op expeditie! We komen op iedere gewenste locatie, bijvoorbeeld op jouw school, tijdens een techniekweek of op een evenement. Het programma bestaat uit een kindercollege door een UT-onderzoeker of expert waarbij jullie alles te weten komen over het gekozen onderwerp. Daarna gaan de kinderen in groepen, onder begeleiding van onze Pre-U Junior studentmedewerkers, aan de slag met verschillende experimenten.

Het is mogelijk om het programma af te nemen voor meerdere groepen tegelijk

Inschrijven & meer informatie 

Het aanvragen van een Xperimenta op Expeditie kan tot zes weken van tevoren via het online formulier op onze website. Zijn er nog vragen of staat het thema van voorkeur niet in ons aanbod? Neem dan contact op via pre-u-junior@utwente.nl.