Meet the team

PRE-UNIVERSITY IS EEN ACTIEVE STUDENTENORGANISATIE, DIE SAMEN MET EEN STAFTEAM EN (VO)-EXPERTS WERKEN AAN MOOIE EN INTERESSANTE ACTIVITEITEN VOOR LEERLINGEN EN MEDEWERKERS IN HET ONDERWIJS.

Het studententeam bestaat uit een aantal studentcoördinatoren en een grote groep (student)begeleiders, die alle Pre-U Junior en Pre-U activiteiten uitvoeren. Het stafteam neemt hier de rol van projectleider in en de studentcoördinatoren vervullen veel coördinerend werk. Bij de ontwikkeling en kwaliteitszorg van onze projecten activiteiten maken we tevens gebruik van expertise van een aantal VO-(onderwijs)experts vanuit de UT en vanuit het VO. Deze VO-experts zijn veelal één dag per week aan ons verbonden.

Stafteam

Het stafteam bestaat uit een directeur, projectmanager en verschillende projectleiders. Samen met de studenten zorgen zij voor de inhoud en uitvoering van alle programma’s. We werken daarbij allemaal met hetzelfde doel: een goede voorbereiding op de academische wereld, waarbij talenten ontdekken centraal staan.

Benieuwd wie er in het stafteam zitten? Hieronder een overzicht.

Experts

Pre University heeft al sinds haar oprichting een groep van ‘experts’ om zich heen verzameld om de programma’s (inhoudelijk) sterker te maken. Deze experts zijn structureel aan Pre-U verbonden (vaak voor een enkel dagdeel per week), geven input en denken mee met onze studenten, die de programma’s coördineren en uitvoeren. Elke expert heeft zijn eigen expertise/vakgebied variërend van verschillende (school)vakken zoals Natuurkunde of wiskunde en filosofie. Op deze manier houden we binnen onze programma’s een goede aansluiting met het curriculum van scholen en zorgen we samen voor een goede voorbereiding op vervolgonderwijs.

Studenten

Het studententeam van Pre-University bestaat uit ongeveer 150 UT-studenten, die zowel in de klas staan als alle activiteiten organiseren. Deze grote studenteninzet maakt ons uniek als Pre University programma, er is geen enkele andere universiteit in Nederland die dit op deze manier doet. Daar zijn we dan ook heel trots op!

Onze Pre-University studentmedewerkers hebben allemaal een hart voor onderwijs en willen graag hun kennis overdragen aan leerlingen of hun organisatietalenten (verder)ontwikkelen. Daarnaast dagen we onze medewerkers uit om zich te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied, door middel van ons eigen interne programma ‘Leren & Ontwikkelen'.

* groepsfoto toevoegen, als header?*

BENIEUWD GEWORDEN WAT WERKEN BIJ PRE-UNIVERSITY VERDER INHOUDT? LEES ER NOG MEER OVER OP ONZE ‘WERKEN BIJ PRE-UNIVERSITY’ PAGINA!

Werken bij Pre-University