Zie Pre-University

Online aanbod: april t/m juni 2021

Online aanbod Pre-University

Afgelopen jaar was het voor iedereen in het onderwijs niet altijd even makkelijk. Bij Pre-U zijn we daar bewust van. Om toch ruimte te maken voor het vroegtijdig ontwikkelen van talenten en leerlingen op de juiste manier klaar te stomen voor hun volgende academische stap, hebben we daarom van april tot en met juni 2021 een aangepast aanbod. 

Online aanbod Pre-U

Webclasses

Tijdens de webclasses leren (vwo)leerlingen over de meest actuele wetenschappelijke onderwerpen gebaseerd op afstudeeronderzoeken van UT-studenten. Leerlingen krijgen zo de kans om een kijkje te nemen in de wetenschappelijke wereld van de Universiteit Twente.

Webclass volgen?
Meer informatie


Online workshops

Workshops zijn korte onderwijsprogramma’s om groepen leerlingen te ondersteunen bij het wetenschappelijke gedeelte van hun profielwerkstuk, de overgang naar het hoger onderwijs en om kennis te maken met wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Daarnaast kunnen workshops bijdragen bij het studiekeuzetraject, daarom zijn de workshops het goed in te zetten in het kader van loopbaanoriëntatie.

Workshop volgen?
Meer informatie


Online masterclasses

Masterclasses bieden leerlingen naast het reguliere curriculum een extra uitdaging in een onderwerp naar keuze! In een serie van lessen zoeken leerlingen de verdieping op over interessante en actuele onderwerpen. 

Masterclass volgen?
Meer informatie


Persoonlijk assistent Leraar (PAL)

In het project PAL assisteren UT-studenten docenten in het middelbaar onderwijs met het ontwikkelen en geven van (digitaal) onderwijs, het begeleiden van projecten of het ondersteunen bij andere werkzaamheden. Hierdoor wordt de docent ondersteund in het verzorgen van onderwijs en kunnen de studenten op een vrijblijvende manier kennismaken met het voor de klas staan.