Training Didactische Vaardigheden

Trainingen bij Pre-U

Pre-U is een onderwijsorganisatie die zich richt op scholieren en docenten in het primair en voorgezet onderwijs. We vinden het belangrijk dat onze studenten goed opgeleid zijn en in staat zijn om goed onderwijs te bieden. Dit geldt voor vakinhoudelijke kennis, maar ook op het gebied van didactiek. Alle nieuwe medewerkers bieden we daarom een training didactische vaardigheden aan. Zo kan iedereen die nieuw is bij Pre-U goed voorbereid aan de slag. Daarnaast zijn medewerkers die al langer bij Pre-U werken en zich willen verdiepen ook welkom bij de training.

Didactische Vaardigheden

Tijdens de training zullen we onder andere aan de slag gaan met competenties in het onderwijs, oriëntatie op de doelgroep, coachen van leerlingen en interpersoonlijk gedrag. Bij Pre-U draaien we veel verschillende projecten met verschillende doelen en begeleiders. De omgang met leerlingen staat bij ons werk centraal en daar zullen we ons tijdens de training ook op richten.

Wanneer en waar

De trainingen zullen plaatsvinden op dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. De exacte data staan vermeld in het aanmeldformulier. De inhoud van de trainingen zijn hetzelfde, het aanmelden voor één moment is voldoende. De locatie zal later via email bekend worden gemaakt.

Eten

 Voor deelnemers aan de training is er de mogelijkheid om voor aanvang om 17.30 uur mee te eten op kosten van Pre-U. Geef in het aanmeldformulier door of je wel of niet wil mee-eten.  

Meld je aan! 

toets de volgende code in: 23942