aanmelding masterclasses

AANMELDEN VOOR PARTNERSCHOLEN 

Ben jij leerling van een partnerschool en heb je interesse in een masterclass? Meld je dan bij je coördinator op school. Hij of zij kan je aanmelden. Weet je niet zeker of jouw school partner is? Kijk dan in het overzicht partnerscholen.

Bent u docent van een partnerschool en wilt u leerlingen aanmelden? Gebruik dan de inschrijflijsten die Pre-U via Sharepoint met u of uw collega heeft gedeeld. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de coördinator bij u op school of mailen naar masterclasses-pre-u@utwente.nl.

AANMELDEN VOOR OVERIGE SCHOLEN

Om een leerling aan te melden voor een masterclass kan onderstaand inschrijfformulier worden gebruikt. Omdat de leerling bij deelname vakken mist op school, is het is belangrijk dat de school toestemming geeft voor deelname. De docent of teamleider die toestemming geeft dient in het formulier benoemd te worden als contactpersoon. Deze contactpersoon krijgt van Pre-U een bevestiging van inschrijving. Uiterlijk twee weken na de inschrijfdeadline wordt aangegeven of de leerling daadwerkelijk geplaatst is of niet. 

Persoonlijke gegevens
School gegevens