Pre-University (NL)

Om straks zo goed mogelijk de practica in het Leerlingenlab te begeleiden worden er de komende weken trainingen georganiseerd rondom de drie disciplines in het Leerlingenlab: Biologie, Natuurkunde en Scheikunde. Mocht je nog geen eerdere ervaring hebben in het Leerlingenlab, dan is het verplicht om de training te volgen voordat je aan de slag kunt als practicabegeleider. Je hoeft natuurlijk niet alle trainingen te volgen, het liefst de trainingen die zo dicht mogelijk aansluiten bij jouw studie! Mocht je niet weten welke practica er allemaal gegeven worden in het Leerlingenlab, check dan deze pagina even: https://www.utwente.nl/onderwijs/pre-university/pre-u/leerlingenlab-vo/

Belangrijk: Deze trainingen mogen via UT-Flex gedeclareerd worden! 

Training practica Biologie

Op zowel 18 september als 25 september zal Jan Jaap Wietsma (docent Biologie aan de UT) de DNA practica met jullie doorlopen. Mocht er meer tijd zijn zal de docent ook nog wat meer ingaan op Lab on a Chip. De dag duurt ongeveer van 9.30u tot 15.30u, net zo lang als een scholenbezoek.  Vergeet niet zelf lunch mee te nemen!

Trainingen practica Natuurkunde

Op zowel 21 september als 12 oktober zal Aernout van Rossem (docent Natuurkunde aan de UT) de Natuurkunde practica met jullie doorlopen. Hij zal algemeen in gaan op de verschillende Natuurkunde practica die in het Leerlingenlab gegeven worden. Dit wordt enkel in de middag gegeven van 13.00u tot 16.00u.  Vergeet niet zelf lunch mee te nemen!

Training practica Scheikunde

Op zowel 26 september als 10 oktober  zal Fer Coenders (docent Scheikunde aan de UT) de scheikunde practica met jullie doorlopen. LET OP: dit zijn twee verschillende dagen waar twee verschillende practica doorgenomen worden. 25 september zal het practicum Aspirine doorgenomen worden én 10 oktober het practicum Membranen & Biodiesel.  De dag duurt ongeveer van 9.30u tot 15.30u, net zo lang als een scholenbezoek.  Vergeet niet zelf lunch mee te nemen!

Vul hieronder je gegevens in!