Pre-University (NL)

INTERVISIE BIJEENKOMSTEN

Tijdens intervisie gaan collega’s uit het hetzelfde project met elkaar in gesprek en wisselen ze ervaringen uit. Medewerkers worden gevraagd om met elkaar mee te denken over situaties die ze tijdens het project tegen komen om zo tot verder inzicht te komen. Het vele werk dat er bij Pre-U gedaan wordt zorgt voor een grote hoeveelheid ervaring en die willen we graag inzetten om jullie werkzaamheden en projecten nog beter te maken.

Op deze pagina kan je je voor de projecten PAL, masterclasses en science coach aanmelden voor de intervisiebijeenkomsten. Voor aanvang is er de mogelijkheid om op op kosten van Pre-U mee te eten. Bij Domino’s zullen pizza besteld worden. Mocht je mee willen eten, geef dan je keuze in het formulier door. Het menu van Domino’s kan je hier vinden. 

Aanmelden

PAL

Masterclasses

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe intervisiebijeenkomsten voor de masterclasses gepland.

Science Coach

Eten

Voor deelnemers aan de intervisie is er de mogelijkheid om mee te eten op kosten van Pre-U. Voorafgaand aan de bijeenkomst zal er om 17.30 gegeten worden. Bij Domino’s zullen pizza’s besteld worden en het menu is boven aan de pagina te vinden. Geef je keuze uiterlijk een dag van te voren door.

Bedankt voor je inschrijving. In aanloop naar de bijeenkomst zal je een email ontvangen met verdere informatie.