Prepare-U

introductietraining
pre-u & universiteit twente

In samenwerking met het Study Information Centre heeft Pre-U een nieuwe training Prepare-U ontwikkeld. De training is bedoeld voor alle Pre-U begeleiders. Als je voor Pre-U aan het werk bent, komen vaardigheden in presenteren zeer goed van pas. Daarnaast verwachten we van je dat je ook kennis hebt over Pre-U en de UT, omdat jij in je rol als begeleider ambassadeur bent van zowel Pre-U als de UT.

Voorbereidende opdracht

Voor aanvang van de training wordt je verzocht een korte opdracht te doen. De opdracht luidt als volgt: Kies twee sheets uit de Pre-U/UT presentatie (download door op de link te klikken) en bereid deze voor, zodat je deze kort kan presenteren tijdens de training.

Let op: er zijn 4 versies van de ppt (onderbouw kort, onderbouw lang, bovenbouw kort en bovenbouw lang). Voor de opdracht kun je de presentatie 'bovenbouw lang' gebruiken. 

Pizza vooraf

Uiteraard is het volgen van de training een mooie kans voor je persoonlijke ontwikkeling en staat het goed op je CV. Vanuit Pre-U vergoeden we je in de vorm van een pizza. Bij Domino’s zullen verschillende pizza’s worden besteld, er wordt rekening gehouden met vegetariërs.

Data, tijd en locatie

De trainingen worden aangeboden op de volgende data: 

  • Wordt z.s.m. bekend gemaakt

De trainingen worden gegeven in de Spiegel. Om 17.30 uur zal in de kantine gegeten worden. De training is van 18.00 tot 21.00. Voor aanvang zullen de aanwezigen worden ingedeeld in groepen en vertrekken naar de zaal waar de training plaatsvindt. Mocht je niet mee eten, zorg er dan voor dat je op tijd in de kantine aanwezig bent voordat de groepen ingedeeld worden.

Let op: de deadline voor inschrijving is een week voor de training.

Aanmelding

toets de volgende code in: 64452