De geboorte van Pre-U en de Weizen uit het Oosten

DONDERDAG 22 DECEMBER 16.00

Pre-U Kerstborrel

Zoals elk jaar nadat Sinterklaas is vertrokken komt de kerstman ook nog even op bezoek. Ieder jaar wordt er tijdens dit spetterende feest het kerstverhaal verteld. Na 2015 jaar hetzelfde verhaal is het nu tijd voor een nieuw kerstverhaal! Aanstaande donderdag 22 december zal dan eindelijk het langverwachte verhaal verteld worden van 'de geboorte van Pre-U en de Weizen uit het oosten'. Dit verhaal zal gebracht worden aan jullie door middel van een goed avondmaal en de nodige drankjes die daarbij horen. 

Wil jij graag weten hoe het verhaal over de geboorte van Pre-U en de Weizen uit het oosten klinkt? Meld je dan even aan voor deze Pre-U Kerstborrel! 

Kosten

Kleine opmerking; de KerstBorrelCommissie is erg enthousiast, maar niet schatrijk. Daarom willen zullen we van jullie een kleine bijdrage (+/- 10 euro) vragen voor deelname aan deze spectaculaire borrel.

Moet ik iets aan? 

Jazeker, GRAAG zelfs! Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor ons. Een Kerstborrel bij Pre-U is geen kerstborrel zonder de nodige dresscode. Wat moet je dan aan? Het thema Kerst en 'De geboorte van Pre-U en de Weizen uit Oosten' is voor vrije interpretatie, trek dus lekker aan waar jij je prettig in voelt. Dat mag dus zijn een kekke trui, een hippe muts, een sexy jurkje, je elfjespak, een engelengewaad, niks is te gek! 

Aanmelden

Meld je aan
Schrijf je in