HomeOnderwijsPre-UniversityAgendaPre-University Experience

Kom kennismaken met Pre-University

Kom kennismaken tijdens de pre-university experience op 29 september 2022

Kom je met ons kennismaken tijdens de Pre-University Experience? Op 29 september 2022 toveren we ons kantoor in de Bastille om tot een leuke, interactieve ervaring voor iedereen die meer wil weten over ons en ons werk. 

Pre-University van de Universiteit Twente heeft drie programma's met een brede onderwijslijn voor leerlingen in het basisonderwijs (Pre-U Junior), voortgezet onderwijs (Pre-U) en activiteiten voor onderwijsprofessionals (Pro-U). Ons aanbod geeft leerlingen, docenten en andere onderwijsprofessionals de kans om op en via de UT kennis te maken met wetenschap & technologie. 

Met een interessante keynote, een (foto)expositie van toen naar nu en een route door Pre-University willen we UT-collega's, partners, scholen en andere geïnteresseerden een échte indruk geven van ons werk en onze organisatie. We willen je graag vertellen over de verschillende programma's en het ontstaan van Pre-University onder het genot van een hapje en een drankje. Kom jij ook kennismaken? 

Tijdens de Pre-University Experience openen we ook officieel ons (nieuwe) verbouwde kantoor! 

Programma

We hebben geen vast programma tijdens de Experience, je kunt gewoon binnenlopen tussen 16.00 en 19.00 uur. Maar, de officiële opening van ons kantoor en een interessante keynote zullen wel plaatsvinden op een bepaald tijdstip. Hieronder een weergave van de tijdsplanning van de Pre-University Experience:

vanaf 16.00 uur

Start Pre-University Experience (Bastille, kamer 109)

16.30 - 17.00 uur

Opening Pre-University kantoor

19.00 uur

Einde Pre-University Experience

Aanmelden 

Kom je ook langs op 29 september? Laat het ons weten door je e-mailadres achter te laten via onderstaand formulier.