De PDEng programma’s richten zich op talentvolle afgestudeerden van een MSc-opleiding met bijzondere interesse in complexe ontwerpvraagstukken. Dit betekent dat niet iedereen toelaatbaar is tot de opleiding, en dat de selectie voor de programma’s streng zijn.

Kandidaten worden geselecteerd op hun motivatie, resultaten tijdens de behaalde MSc opleiding, affiniteit met technologisch ontwerpen, en affiniteit met het ontwerpproject. Indien je geïnteresseerd bent in een PDEng opleiding en er zijn open vacatures, dan kun je direct solliciteren door binnen de vacature te klikken op ‘klik hier om te solliciteren’. Stuur dan via de link de volgende informatie:

  • een korte CV (max 1 pagina A4)
  • motivatie (max 1 pagina A4)
  • gemiddelde van je cijfers
  • cijfer van je eindopdracht
  • lijst met Mastervakken (inclusief cijfers)

De selectie wordt gedaan door een PDEng-selectiecommissie.

Indien er geen open vacatures zijn binnen jouw PDEng interessegebied, dan is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen door bovenstaande documenten te sturen naar onderstaande mailadressen.

Contact

Indien je meer informatie wil over solliciteren, selectie en aanstelling, of een open sollicitatie wilt versturen voor een PDEng opleiding, neem dan contact met ons op via de volgende e-mailadressen: