Informatie voor bedrijven

Contracten en financiering

Voor de oplossing op uw praktische ontwerpprobleem wordt de PDEng opleiding van de trainee gefinancierd door zowel de organisatie als de Universiteit Twente. De trainee kan ofwel op de loonlijst van uw organisatie staan, óf op de loonlijst van de universiteit:

1. Indien de trainee op de loonlijst van uw organisatie komt, betaalt de organisatie een tegemoetkoming in de kosten voor opleiding, begeleiding en infrastructuur á € 15.000 per jaar;
  2. Indien de trainee op de loonlijst van de universiteit komt, is het tarief voor uw organisatie € 32.500 per jaar. Dit bedrag is inclusief salariskosten van de trainee, opleiding, begeleiding en gebruik van de infrastructuur.

PDEng Cluster Smart Industry Oost-Nederland

Behoort uw organisatie tot het MKB, past het ontwerp vraagstuk binnen het thema Smart Industry en is het bedrijf gevestigd in Overijssel of Gelderland? Dan is het mogelijk dat het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling het project deels subsidieert:

1. Indien de trainee op de loonlijst van het bedrijf  komt, wordt de bedrijfsbijdrage 15.000€ voor 2 jaar (in plaats van 30.000€).
  2. Indien de trainee op de loonlijst van de UT komt, wordt de bedrijfsbijdrage  37.500€ voor 2 jaar (in plaats van 65.000€).

Om te zien of u aanspraak maakt op deze subsidie, neem dan contact op met Timo Meinders via v.t.meinders@utwente.nl of 053 489 4360.

Kunt u geen gebruik maken van het PDEng cluster, kijk dan ook bij andere subsidiemogelijkheden