Hieronder staan de toelatingseisen beschreven voor de (pre-)master voor studenten met een bachelor diploma Psychologie en voor studenten met een ander bachelor diploma van een andere Nederlandse universiteit (N.B. diploma maximaal 10 jaar geleden behaald).  

WO Bachelor Psychology

Neem contact op met de opleiding (studieadviseur-mps@utwente.nl) om te bekijken of jouw vooropleiding voldoende aansluit om rechtstreeks in de door jou gekozen masterspecialisatie te kunnen instromen of dat je nog een deficiëntie dient weg te werken.

Andere WO Bachelor

Heb je een ander bachelor- of masterdiploma behaald? Dan kun je kiezen uit de specialisaties: Human Factors & Engineering Psychology; Conflict, Risk & Safety; Health Psychology & Technology; Learning Sciences. Daarvoor moet je wel eerst (een deel van) de pre-Master Psychologie volgen. Dat kan mogelijk (deels) in je minorruimte.

Met een andere bachelor of master dan Psychologie ben je niet toelaatbaar tot de masterspecialisatie Positieve Psychologie & Technologie. 

inschrijving

Neem contact op met de studieadviseur van de (pre-)master Psychology (studieadviseur-mps@utwente.nl). Schrijf je vervolgens in voor de masteropleiding Psychology aan de University of Twente.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies