Onze masteropleidingen

Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences

De twee jarige onderzoeksmaster Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences begint in september. De opleiding is in het Engels en leidt tot de titel Master of Science (MSc). De opleiding wordt georganiseerd door drie verschillende afdelingen: 

Opleidingsoverzicht

Topopleiding
Diploma
Master’s degree in Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research)
Graad: MSc
Duur
2 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 september 2019
1 september 2020
1 september 2021
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO

Over de research master 

Door het monitoren en meten van processen wordt er steeds meer en makkelijker data verzameld. Bij beslissingsproblemen en maatschappelijke onderzoeksvragen zijn data van essentieel belang. De vraag naar bekwame professionals op het gebied van onderzoeksmethodologie en statistiek, die in staat zijn informatieve oplossingen te bieden gegeven de data, neemt daarom alleen maar toe.       

Deze twee-jarige Onderzoeksopleiding is Engelstalig. De volledige opleidingsinformatie is in het Engels beschikbaar.

Gerelateerde opleidingen

Hieronder vind je een lijst van opleidingen die (direct) gerelateerd zijn aan de opleiding Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences.

Sociale wetenschappen
Business Administration

Wil je oplossingen bedenken voor complexe bedrijfskundige vraagstukken? Wij leren je hoe je wetenschappelijke methodes toepast in de praktijk en stomen je klaar voor een carrière in het bedrijfsleven.

Communication Studies

Met deze 1-jarige, Engelstalige master word je een hooggewaardeerde communicatiespecialist, die mensen en organisaties door complexe technologische en maatschappelijke verschuivingen heen kan loodsen.

Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen

In deze tweejarige Nederlandstalige masteropleiding leer je je passie voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica of ontwerpen creatief in te zetten voor leerlingen, scholen en maatschappij.

Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Met deze één- of tweejarige masteropleiding word je docent mens- en maatschappijwetenschappen of een robuuste onderwijsbestuurder met een scherp oog voor de impact van technologie op de samenleving.

Educational Science and Technology

De masteropleiding Educational Science and Technology is er voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwijs en training, maar zelf niet voor de klas wil staan.

European Studies

Het besturen van Europa is een complexe uitdaging. Bij European Studies doe je de expertise op om te kunnen werken in deze fascinerende omgeving waar verschillende overheidsniveaus samenkomen.

Philosophy of Science, Technology and Society

In de master Philosophy of Science, Technology and Society leer je hoe je de impact van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op de maatschappij kritisch kunt analyseren en beoordelen.

Psychology

Hoe handelen mensen? En hoe kunnen we psychologische kennis inzetten om problemen uit de praktijk op te lossen? Typisch vragen die aan bod komen tijdens de masteropleiding Psychology.

Public Administration

In deze eenjarige, Engelstalige master combineer je bestuurskunde met 21ste-eeuwse vaardigheden en interdisciplinair, technologisch georiënteerd onderzoek op een maatschappelijk gebied van je keuze.

Chat offline (info)