Zie Alle masteropleidingen

Master Industrial Design Engineering (Industrieel Ontwerpen)

De tweejarige masteropleiding Industrial Design Engineering (Industrieel Ontwerpen) wordt in het Engels gegeven. De opleiding start in september en februari.

Het pre-master programma start in september. Wij bieden ook de bacheloropleiding (BSc.) Industrial Design aan.

Op onze Engelstalige website lees je meer over de opbouw van de opleidinghet pre-masterprogramma en de toelatingseisen. Bovendien vind je op de website ook informatie over beroepsperspectieven en ervaringsverhalen van onze studenten.

Masteropleiding Industrial Design Engineering

Nieuwe producten ontwerpen en verbeteren is een continu proces. Tijdens de masteropleiding Industrieel Ontwerpen ontdek je alle facetten van de interactie tussen ontwerp en techniek.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master’s degree in Industrial Design Engineering
Graad: MSc
CROHO-code
66955
Faculteit
Engineering Technology
Duur
2 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 februari 2021
1 september 2021
1 februari 2022
1 september 2022
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO

Focus en vakgebieden  

Veel producten die we vandaag de dag gebruiken, bestonden tien jaar geleden nog niet of zagen er totaal anders uit. En over tien jaar zullen de producten van nu op hun beurt weer verder ontwikkeld zijn, misschien wel dank zij jou. Tijdens de masteropleiding Industrial Design Engineering doe je alle benodigde kennis op om dit mogelijk te maken.

Onderzoek & specialisaties 

Deze opleiding combineert ontwerp, techniek, technologie en sociale wetenschappen. Je kijkt verder dan de technische kant van elektronische apparatuur en ontwerpt en optimaliseert producten die mensen in het dagelijks leven gebruiken. De gebruikerservaring staat centraal, maar je let ook goed op de veiligheid, betaalbaarheid en duurzaamheid van het product.

Specialisaties

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies