Studieprogramma

Waarom deze lerarenopleiding aan de Universiteit Twente?

de rol van technologie in de maatschappij

De opleiding Leraar Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen aan de Universiteit Twente heeft een sterke band met de technische opleidingen. Ze leidt docenten op die leerlingen kunnen voorbereiden op de veranderde rol van technologie in onze maatschappij. Daarbij onderscheiden onze lerarenopleiding zich door goede beoordelingen voor docenten, inhoud, praktijkgerichtheid, faciliteiten en ambitie.

Grote kans op baan als leraar

In Nederland bestaat er grote behoefte aan deskundige, academisch gevormde docenten die in het hele voortgezet onderwijs les kunnen geven. Dat biedt veel kansen voor jou als leraar maatschappijleer en maatschappijwetenschappen.

Maatwerk en praktijkgericht

Kenmerkend voor onze lerarenopleidingen is onderwijs op maat. Het studieprogramma is zo veel mogelijk afgestemd op je eigen kennis, vaardigheden en interesses. Je krijgt vaak onderwijs in een kleine groep. Door op een school stage te lopen, leer je tegelijkertijd hoe je de opgedane vaardigheden in de praktijk toepast. Hier ervaar, ontdek en verbeter je jouw werkwijze.

Chat offline (info)