Master Course CEO

Inspirerende opleiding voor directeuren

We leven in een steeds complexere en onderling verbonden wereld. Algemeen Directeuren worden geconfronteerd met nieuw leiderschap en uitdagingen op het gebied van innovatie en motivatie. 

Opleidingsoverzicht

Certificering
CEO Master Course
none
Faculteit
Professional Learning and Development
Duur
11 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Startdata
Tijden nog niet bekend
Locatie
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
Nederland
Aantal plaatsen
Er zijn 16 opleidingsplaatsen

Met de CEO Master Course spelen we in op deze snel veranderende omstandigheden. Deze mastercourse is bedoeld voor directeuren die zich verder willen ontwikkelen of managers die al een directiepositie hebben en een volgende stap naar Algemeen Directeur willen maken.

Gezien de hiervoor beschreven verscheidenheid wordt het programma in co-creatie met de beoogde doelgroep/deelnemers zowel inhoudelijk als organisatorisch uitgevoerd.

Marcel van Haren, FME

Anders dan andere cursussen, ervaringen delen, kennis opdoen, maar vooral ook reflecteren, erg verrassend deze aanpak. Het heeft mij dan ook veel gebracht, een inkijkje in de beleving van CEO’s die je bij een gewone klassikale cursus nergens zult vinden.

Marcel van Haren, FME

INHOUD

De CEO Master Course biedt relevante kennis en actuele ontwikkelingen rond de rol van CEO, het directieteam, de organisatie en de externe omgeving. Voor de inhoudelijke richting en als denk- en werkraam voor de Master Course is gekozen voor het gedachtengoed van Henry Mintzberg, te weten “The Five Minds of a Manager”.

 • Programmaleider aan het woord

  "De CEO Master Course staat garant voor het zelf inhoud en vorm geven van de eigen ontwikkeling van zij die eindverantwoordelijkheid (willen) dragen in het publieke en private domein. De Universiteit Twente faciliteert dit en zorgt voor verbindingen met actuele nieuwe inzichten vanuit de wetenschap en de praktijk."

  Dick Wijnveen, Programmaleider Universiteit Twente

 • Testimonial Jan Steggink

  “Het is belangrijk om je als ondernemer te blijven ontwikkelen, als ondernemer heb je natuurlijk bijna geen tijd voor een studie ernaast. Maar hoe word ik dan toch uitgedaagd? Hoe blijf ik on top? Ik wil niet alleen maar visie, missie of intenties horen. Ik wil resultaatgericht managen, ik wil relatiegericht managen en gedraggericht managen.

  Deze zaken heb ik bij de CEO master course bij Dick en Jos mogen ervaren. En elke keer een verfrissende middag/avond, die we met elkaar vooraf bespraken en waarvan we inhoudelijk ook input konden leveren. Goed gedaan heren!”

  Jan Steggink, Owner at Stegginkinfra & Buro P+P

CEO Master Course
Direct inschrijven

DOELGROEP

De Master Course is gericht op directeuren, managers en professionals die de ambitie hebben zich te ontwikkelen tot algemeen directeur (CEO) en de ambitie hebben eindverantwoordelijkheid te willen dragen en leiding te willen geven aan andere leidinggevenden.

Jan Steggink, Owner at Stegginkinfra & Buro P+P

Ik wil niet alleen maar visie, missie of intenties horen. Ik wil resultaatgericht managen, ik wil relatie gericht managen en gedrag gericht managen. Deze zaken heb ik bij de CEO master course bij Dick en Jos mogen ervaren.

Jan Steggink, Owner at Stegginkinfra & Buro P+P

Meer informatie over de CEO Master Course? Bekijk het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Deze pagina's vind je tevens links in de menubalk.

Brochure aanvragen?

Wil je een brochure over de Master Course CEO of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat je alle informatie thuis of op je werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met jouw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies