Virtuele minor fair

Helaas kan ook dit jaar de fysieke minor fair niet doorgaan, maar we hebben een online alternatief voor jullie samengesteld. Kom ook naar de virtuele minor fair op dinsdag 23 maart 2021 van 10.00 - 14.00u. We gebruiken hiervoor het platform Wonder, welke het beste werkt op een pc (geen tablet of telefoon). De links naar de virtuele minor fair kun je hieronder vinden.

Tijdens de virtuele minor fair kun je 1-op-1 gesprekken voeren met contactpersonen van HTHT minors, maar ook met de algemene minor coördinator voor vragen rondom inschrijving etc.

programma virtuele minor fair

Virtuele Minor Fair (platform Wonder)
23 maart 2021 10.00 - 14.00u.
zorg dat je hiervoor een pc gebruikt met een Chrome browser (geen tablet of telefoon).

Link naar: Kamer 1

 Link naar: Kamer 2

Wat kun je verwachten?
Net zoals bij de fysieke minor fair zullen er veel stands te bezoeken zijn, maar dan online. Je kunt met je muis navigeren over de minor fair en naar de stands toe gaan waar jij graag meer informatie over wil horen. Je kunt dan een gesprek aangaan of aanhaken bij een gesprek. Je ziet de contactpersoon live in beeld. Je hoeft geen account ergens aan te maken om deel te kunnen nemen.  

Presentaties Crossing Borders
11.00 - 11.30 (10 minuten presentatie, gevolgd door 20 minuten Q&A)
13.00 - 13.30 (10 minuten presentatie, gevolgd door 20 minuten Q&A)
Om een sessie bij te kunnen wonen (Canvas Conference) en voor meer info, schrijf je a.u.b. in op de Canvas course Crossing Borders 2021/2022 via https://canvas.utwente.nl/enroll/K6BNA4.

Presentatie Leren Lesgeven
11.30 - 12.00
12.30 - 13.00
Meld je aan voor één van beide presentaties door een mail te sturen naar minor@utwente.nl en vermeld het tijdslot waarvoor je je aan wil melden. Je ontvangt vanuit de minororganisatie de link waarmee je de presentatie bij kan wonen. We gebruiken hiervoor Microsoft Teams.

Registratieperiode minors 1A + 1B 2021-2022

Vanaf 24 maart (vanaf 9.00u) zal het mogelijk zijn om je in te schrijven voor minors van het eerste semester 2021-2022. Klik hier voor meer informatie over het aanmelden voor een minor. Je kunt je inschrijven t/m 26 mei. Zorg ervoor dat je je zo snel mogelijk inschrijft, de meeste minors werken met een maximum aantal deelnemers. Zit de minor van voorkeur vol? Schrijf je in voor een andere minor en meld je bij minor@utwente.nl, zodat je op de wachtlijst kan worden geplaatst.

Leren Lesgeven sluit eerder, namelijk 14 april. Kijk hier voor meer info over Leren Lesgeven.

Je kunt je niet inschrijven voor Crossing Borders, daarvoor is een aparte aanmeldprocedure van toepassing. Hier vind je meer informatie over Crossing Borders.

Aanvullende informatie rondom specifieke minors

Een aantal minors hebben aanvullende informatie voor jullie bij elkaar gezet. Voor de HTHT minors is de eventuele aanvullende informatie bij de al aanwezige informatie toegevoegd. Hier zijn de HTHT beschrijvingen te vinden.

Meer informatie over andere minors:

Professional Learning in Organizations: video en flyer 
Psychology in Learning and Instruction: video en flyer
Smart Cities - Multifunctional Flood Defences: factsheet en presentatie
Circular Economy Transition: flyer

Vragen?

Een heleboel informatie is te vinden op onze website. Als je inhoudelijke vragen hebt over en minor, neem dan a.u.b. contact op met de contactpersoon van de minor. Voor algemene vragen, bijvoorbeeld rondom inschrijving, neem contact op met minor@utwente.nl.