Gebruik de keuzetool om te zien welke minors je mag volgen

De UT biedt ook tijdens het tweede semester de kans om minors te volgen, mocht je dit tijdens het eerste semester niet zijn gelukt. Let er wel op dat het aanbod in het tweede semester een stuk kleiner is dan het eerste semester.

Hieronder vind je een link naar het overzicht van de minors die in het tweede semester van collegejaar 2018-2019 worden aangeboden. In de keuzetool kun je zien welke minors je mag volgen, let er wel op dat je ook voldoet aan mogelijke voorkenniseisen. Deze kun je vinden in de modulebeschrijving (klik op de naam van de minor in de keuzetool). 

Inschrijfperiode tweede semester

Inschrijven voor een minor van het tweede semester is mogelijk vanaf 3 december 2018 tot en met 14 januari 2019. Schrijf jezelf in via Osiris gedurende deze inschrijfperiode op de minor(s) naar keuze. De inschrijving op de bijbehorende module wordt voor je geregeld. Weet je niet hoe je je in moet schrijven op een minor? Kijk dan hier.

LET OP!
Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.

Ook in het tweede semester komt wiskunde-overlap voor. Kijk goed in de keuzetool of dit van toepassing is en regel het op tijd! Kijk hier voor meer info.


Voor het volledige aanbod van het 2e semester 2018-2019
Klik hier