Aanbod

Overige opties

In de keuzetool zie je welke minors je mag volgen

Naast alle reguliere en HTHT minors die de UT biedt, zijn er nog meer opties waarvoor je kunt kiezen. Klik hieronder op de verschillende opties voor aanvullende informatie. 

Doorstroomminor

Weet je al tijdens je wo-bachelor dat je door wilt in een iets andere richting? Het volgen van een pre-master als minor (doorstroomminor) kan je tijd en geld besparen.

Met behulp van deze doorstroommatrix kun je op een snelle manier zien wat de mogelijkheden zijn voor jou. Hier kun je daar meer informatie over vinden. 

Minor volgen in het buitenland

Studenten hebben binnen de profileringsruimte de mogelijkheid te kiezen voor een verblijf in het buitenland. Hou er rekening mee dat het zes tot twaalf maanden kan duren om alle nodige voorbereidingen te treffen, dus begin zo vroeg mogelijk met oriënteren. Neem contact op met je facultair contactpersoon voor specifieke informatie hierover.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van Study Abroad.

Bij een andere onderwijsinstelling

De UT is aangesloten bij het samenwerkingsverband Kies Op Maat. Via Kies Op Maat (KOM) kun je je inschrijven op een minor bij een andere onderwijsinstelling. Hierbij zijn voornamelijk Hogescholen aangesloten. Je examencommissie moet, indien je een minor aan een andere onderwijsinstelling wilt volgen, deze wel eerst goedkeuren.

 Wil je een minor volgen die niet in KOM wordt aangeboden, dan dien je in samenwerking met je studieadviseur een voorstel te schrijven. Deze lever je vervolgens in bij de examencommissie van je opleiding. Zij moeten je voorstel goedkeuren, voor je het kan gaan volgen. Als de hogeschool kosten in rekening brengt voor het volgen van de minor, laat dit dan uitdrukkelijk aan je studieadviseur en examencommissie weten.