Keuzetool

Om het minoraanbod inzichtelijker te maken, is de keuzetool ontwikkeld. In deze tool geef je aan welke opleiding je volgt, vervolgens zie je de minors verschijnen die je mag volgen. Door op de minor te klikken in de tool, kom je bij de cursusinformatie in de onderwijscatalogus. Lees deze goed door i.v.m. eventuele aanvullende voorkenniseisen. Let ook goed op het aanvangsblok van de minor, ook tweede semester minors staan in de tool. Als je de tool liever fullscreen ziet, klik hierLet goed op het aanvangsblok, ook tweede semester minors staan in de keuzetool.

De inschrijfperiode voor de eerste semester minors van 2020-2021 is voorbij. Heb je op de één of andere manier de inschrijfdeadline gemist? Mail dan naar minor@utwente.nl

Heb je je bedacht of kan je toch naar het buitenland zoals gepland en moet je uitgeschreven worden? Geef dit a.u.b. zo snel mogelijk door aan minor@utwente.nl zodat iemand anders je plek over kan nemen.

Vragen? Mail minor@utwente.nl.

Let op!

Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.

De minor keuzetool 

Selecteer je opleiding om de minors te zien waarvoor je je mag inschrijven (afgezien van eventuele aanvullende voorkenniseisen). Het is nu ook mogelijk om de lijst te exporteren naar Excel.

De UT biedt veel verschillende opties, hieronder vind je meer informatie.