Keuzetool

Om het minoraanbod inzichtelijker te maken, is de keuzetool ontwikkeld. In deze tool geef je aan welke opleiding je volgt, vervolgens zie je de minors verschijnen die je mag volgen. Door op de minor te klikken in de tool, kom je bij de cursusinformatie in de onderwijscatalogus. Als je de tool liever fullscreen ziet, klik hier

Inschrijven voor een minor van het eerste semester (1A én 1B!) van collegejaar 2019-2020 kan vanaf 27 maart (vanaf 9.00u.) t/m 27 mei 2019. Schrijf je zo snel mogelijk in! Anders loop je het risico dat je voorkeursminor al vol zit.

Let op! Inschrijven via Osiris voor Crossing Borders en Leren Lesgeven is niet meer mogelijk i.v.m. een eerdere sluitingsdatum. Motivatiebrieven voor de minor Crossing Borders kunnen nog bij het minorteam worden aangeleverd t/m 22 april. Kijk hier voor meer informatie.

LET OP!
Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.

De minor keuzetool 

De UT biedt veel verschillende opties, hieronder vind je meer informatie.