Aanbod

Keuzetool

Om het minoraanbod inzichtelijker te maken, is de keuzetool ontwikkeld. In deze tool geef je aan welke opleiding je volgt, vervolgens zie je de minors verschijnen die je mag volgen. Door op de minor te klikken in de tool, kom je bij de cursusinformatie in de onderwijscatalogus. Lees deze goed door i.v.m. eventuele aanvullende voorkenniseisen. Let ook goed op het aanvangsblok van de minor, ook tweede semester minors staan in de tool. Als je de tool liever fullscreen ziet, klik hierLet goed op het aanvangsblok, eerste én tweede semester minors staan in de keuzetool. Alle minors (behalve Leren Lesgeven die je ook voor 30 EC kunt volgen) zijn 15 EC waard, ook al zie je soms 0 EC staan. Het aanbod voor het eerste semester van 2022-2023 is up to date. Er kunnen nog wel enkele nieuwe minors bij komen, hou dus de keuzetool de komende tijd in de gaten.

Heb je je in het verleden ingeschreven voor minors en deze niet gevolgd of niet behaald, maar vergeten uit te schrijven? Mail dan naar minor@utwente.nl

Let op! Als je je inschrijft voor een minor, kies je ervoor om de complete minor te volgen, tenzij er sprake is van wiskundeoverlap. Je schrijft je zelf in op de minor(s) die je wil volgen; de inschrijving op de bijbehorende modulecodes zal later automatisch volgen. Mocht je af moeten wijken hiervan om bepaalde redenen, kijk dan in de FAQ.

Let op!

Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.

De minor keuzetool 

Selecteer je opleiding om de minors te zien waarvoor je je mag inschrijven (let zelf goed op of er eventuele aanvullende voorkenniseisen worden gesteld). Je kunt de lijst exporteren naar Excel.

De UT biedt veel verschillende opties, hieronder vind je meer informatie.