Aanbod

Keuzetool

Om het minoraanbod inzichtelijker te maken, is de keuzetool ontwikkeld. In deze tool geef je aan welke opleiding je volgt, vervolgens zie je de minors verschijnen die je mag volgen. Door op de minor te klikken in de tool, kom je bij de cursusinformatie in de onderwijscatalogus. Lees deze goed door i.v.m. eventuele aanvullende voorkenniseisen. Als je de tool liever fullscreen ziet, klik hierLet goed op het aanvangsblok, eerste én tweede semester minors staan in de keuzetool. Alle minors (behalve Leren Lesgeven die je ook voor 30 EC kunt volgen) zijn 15 EC waard, ook al zie je soms 0 EC staan.

Het aanbod voor het tweede semester in de keuzetool is nu nog niet up to date voor 2022-2023. Wat je nu ziet, is het tweede semester aanbod zoals in 2021-2022 gold. Begin november zal het aanbod in de keuzetool up to date zijn voor het tweede semester. Zodra dat is gebeurd, wordt dat hier vermeld.

Heb je je in het verleden ingeschreven voor minors en deze niet gevolgd of niet behaald, maar ben je je vergeten uit te schrijven? Mail dan naar minor@utwente.nl

Let op! Als je je inschrijft voor een minor, kies je ervoor om de complete minor te volgen, tenzij er sprake is van wiskundeoverlap. Je schrijft je zelf in op de minor(s) die je wil volgen; de inschrijving op de bijbehorende modulecodes zal later automatisch volgen. Mocht je af moeten wijken hiervan om bepaalde redenen, kijk dan in de FAQ.

Let op!

Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.

De minor keuzetool 

Selecteer je opleiding om de minors te zien waarvoor je je mag inschrijven (let zelf goed op of er eventuele aanvullende voorkenniseisen worden gesteld). Je kunt de lijst exporteren naar Excel. Let op! Het minoraanbod voor het tweede semester wordt de komende weken nog up to date gemaakt. Zodra het aanbod helemaal up to date is, zal dat hier worden vermeld.

De UT biedt veel verschillende opties, hieronder vind je meer informatie.