Studiekeuzetips voor jou na cancelen van Open Dagen

Met het cancelen van de Bachelor Open Dagen, beseffen we dat het coronavirus ook invloed heeft op jouw zoektocht naar dé bachelor die bij jou past. 

Gelukkig zijn er prima alternatieven! Bekijk eerst wat je helaas hebt moeten missen.

Tip 1 Download bachelorbrochures

Welke opleiding wil jij na het behalen van je vwo-diploma volgen? Je kan kiezen uit Nederlands- en Engelstalige bacheloropleidingen. Door je Engelstalig onderwijs te geven, bereiden we je voor op een steeds internationaler wordende samenleving en vergroot je jouw kansen op carrièremogelijkheden wereldwijd. Download de brochures, neem ze aandachtig door en noteer al je vragen. Ga door naar tip 2! 

Kies de brochure van de bachelor die jou interesseert
Download hier

Wat we je wilden laten zien tijdens de Open Dag

Je kunt de Open Dag presentaties en ander interessant materiaal van onze bachelors online bekijken en bestuderen. Kijk of je gewenste bachelor ertussen staat en verdiep je in de studie!

De pagina wordt voortdurend geüpdatet, controleer regelmatig of er materiaal is toegevoegd.

Tip 2  Bekijk studentenvlogs

Bekijk de vlogs van onze bachelorstudenten en ontdek hoe hun studentenleven eruit ziet. Bijvoorbeeld van Kennet die Applied Mathematics studeert of Maaike die Management, Society & Technology heeft gekozen. 

Tip 3 Skype met een student

Welke vragen heb je na het lezen van de brochure en het bekijken van de vlogs? Stel ze, via Skype, aan een student van díe opleiding! 💻

PLAN EEN SKYPE AFSPRAAK

Tip 4 Open Dagen november 2020

Zit jij in 3, 4 of 5 vwo? Pre-registreer je dan voor de eerstvolgende Bachelor Open Dagen in november 2020. Volg verdiepende sessies van twee opleidingen die jou het meest interesseren. Of ontdek alle twintig bachelors tijdens het Infofestival. Loop binnen bij één van de meer dan 370 labs en ontmoet onze wetenschappers waar jij straks colleges van krijgt!

Tip 5 Toe aan een beetje extra uitdaging?

Ben je al klaar met je schoolwerk en zoek je wat extra uitdaging, bijvoorbeeld ter voorbereiding op je vervolgstudie? Laat ons jou dan (digitaal) in contact brengen met een inhoudelijke expert van de UT.

Om goede hulp te garanderen bieden wij alleen ondersteuning bij schoolvakken of vragen die gerelateerd zijn aan het opleidingsaanbod van de UT.

Onkostenvergoeding Open Dagen maart

Wij vinden het heel vervelend dat de Open Dagen op 12, 13 en 14 maart 2020 wegens het coronavirus niet konden plaatsvinden. Heb je onkosten gemaakt om de campus te bezoeken, dan komen wij je hierin tegemoet. Mail naar study@utwente.nl om jouw onkosten in te dienen. Vervolgens nemen wij contact met je op. 

Corona updates

Lees de meest recente updates over het coronavirus.

Vragen?

Student Services

Heb je een vraag? Neem contact op met studenten van Student Services via chat, WhatsApp, mail of telefoon.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies