HomeOnderwijsBachelorStudentenleven

Welkom op onze campus

Studiekeuze gemaakt?

Jouw studietijd wordt onvergetelijk op onze schitterende campus: een ‘smart living lab’ vol met kennis en technologie, sport, studentenverenigingen en startups.

De campus biedt getalenteerde studenten, wetenschappers en professoren een fascinerende leer-, werk- en leefomgeving. Het is een prachtige plek waar je academisch onderwijs volgt en je nieuwe vaardigheden toepast in ultramoderne laboratoria. Je maakt deel uit van een internationale community van 13.000 studenten uit 100 verschillende landen die de nieuwste kennis en technologie inzet voor een betere toekomst. 

De enige all-in campus van Nederland

Onze campus is de enige all-in campus in Nederland. Het heeft net zoveel te bieden als een kleine stad met 3.000 studentenhuizen en -appartementen. Er zijn tal van faciliteiten, zoals een supermarkt, een bar, een fitnessruimte, een wasserette, zorgfaciliteiten en zelfs een kapper. En het mooiste is: het centrum van Enschede ligt op slechts 10 minuten fietsen! Deze campus kan ook van jou zijn!

Campus video

Benieuwd hoe een dag op de campus zou zijn? Twee manieren om daar achter te komen! Schrijf je in voor onze voorlichtingsactiviteiten en events en bekijk onze campusvideo. 

Ontvang voor jou belangrijk nieuws

Wil je updates ontvangen die voor jou interessant zijn? Over het vinden van de juiste studie en onze Open Dagen bijvoorbeeld? Meld je dan aan!

Ontvang updates over onze studiekeuze-activiteiten

Vul je gegevens in en ontvang e-mails met informatie die je helpt bij jouw studiekeuze.

Vanaf nu houden we je op de hoogte! Als je de volgende informatie nog invult, kunnen we onze e-mails beter op je afstemmen.

Bedankt!
Je ontvangt vanaf nu onze e-mails.

Van Nanolab tot Starbucks

De campus is 146 hectare groot, ongeveer 200 voetbalvelden. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren en je uit te leven. Van bibliotheken en state-of-the-art labs voor toponderzoek tot theater en sportvelden. Vrijwel elke denkbare sport kun je op de campus beoefenen, zoals honkbal, beachvolleybal, boogschieten en zelfs zwerkbal. Een kleine greep uit onze honderden lab-, culturele en sportfaciliteiten:

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies