De Universiteit Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je succesvol je studie doorloopt. Daarom zijn er voorlichtings- en studiekeuzecheckactiviteiten. Dat zijn activiteiten voor de start van je studie die je uitgebreid laten kennismaken met de opleiding van je keuze, zodat je kunt kijken of de opleiding bij je past.

Om erachter te komen of de opleiding Technische Natuurkunde echt iets voor je is, bieden wij verschillende voorlichtingsactiviteiten aan:

Als je je inschrijft voor de studie Technische Natuurkunde, krijg je na je inschrijving een link naar een vragenlijst opgestuurd. Dit gebeurt ook bij aanmelding na 1 mei. Aan hand van de resultaten van de vragenlijst krijg je een advies.

Weet je na het deelnemen aan onze voorlichtingsactiviteiten en na het invullen van de vragenlijst nog niet helemaal zeker of de opleiding iets voor je is? Neem dan contact op met onze studieadviseur. Dit kan ook bij aanmelding na 1 mei. De studieadviseur kan je helpen bij het maken van je keuze.

Een studiekeuzecheckactiviteit is voor Technische Natuurkunde niet verplicht. Maar als je twijfelt over je keuze voor Technische Natuurkunde, raden we je wel van harte aan om hieraan mee te doen.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies