Wat zijn plusprogramma's?

De plusprogramma’s zijn bedoeld voor excellente studenten die op zoek zijn naar extra uitdaging en die al vroeg willen zien waar onze onderzoeksgroepen mee bezig zijn. Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en krijg zicht op waar jij je bijdrage wilt leveren.

Een plusprogramma bestaat uit 30-32 studiepunten (ECTS) en wordt naast het reguliere studieprogramma gevolgd. Het zijn dus extra vakken waarmee je begint vanaf het tweede kwartiel. Het plusprogramma wordt gevolgd in de eerste twee jaar van de bacheloropleiding. Door het volgen van een plusprogramma kun je je al voor je masterkeuze verdiepen in wat er in het vakgebied gebeurt.

De opleiding Technische Natuurkunde biedt verschillende plusprogramma’s aan. De plusprogramma’s Nanotechnology en Biofyscia zijn sterk gerelateerd aan onze onderzoeksinstituten MESA+ en Technical Medical Centre. De vakken die je volgt worden gegeven door de verschillende onderzoeksgroepen van onderzoeksinstituten en geven zo een goed overzicht van wat wij allemaal doen in deze richtingen.

Ben ik geschikt?

De plusprogramma’s van de opleiding Technische Natuurkunde zijn bedoeld voor excellente studenten. Heb jij een 8 of hoger voor Wiskunde B en Natuurkunde op het vwo? Ben jij op zoek naar extra uitdaging en wil je meer weten over nanotechnologie of biofysica? Dan ben je zeker geschikt voor onze plusprogramma’s. De extra vakken beginnen in het tweede kwartiel. Dit geeft je de gelegenheid om eerst rustig op te starten en te kijken of je naast het reguliere programma nog tijd over hebt om er iets bij te doen. Op die manier weten wij zeker dat jij het aankunt.

Hoe meld ik mij aan?

Als je je aanmeldt voor de bacheloropleiding Technische Natuurkunde, kun je aangeven dat je interesse hebt in het volgen van een van onze plusprogramma’s.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies