Extra uitdaging

DUBBELPROGRAMMA TECHNISCHE NATUURKUNDE EN TECHNISCHE WISKUNDE

TWEE DIPLOMA’S

Als jij op zoek bent naar extra uitdaging en je niet alleen wilt verdiepen in de natuurkunde maar ook in de wiskunde, dan is een dubbelstudie Technische Natuurkunde en Applied Mathematics misschien wel wat voor jou. Na het succesvol afronden van het programma krijg je twee bachelordiploma’s.

PROGRAMMAOVERZICHT

Als je voor een dubbelstudie kiest, krijg je een aangepast studieprogramma. Je volgt modules van zowel Technische Natuurkunde als Applied Mathematics. Dat betekent dat je meer vakken volgt, voor meer studiepunten. Daarom is het belangrijk dat je niet alleen goede cijfers haalt voor natuurkunde, maar ook voor wiskunde. De opleiding Applied Mathematics is een Engelstalige opleiding. Dit betekent dat je een aantal vakken in het Engels zult gaan volgen.

CURRICULUM

In het eerste jaar volg je vooral vakken en projecten van de opleiding Applied Mathematics. Maar ook de natuurkunde komt aan bod. In het tweede jaar ligt de focus vooral op Technische Natuurkunde. In het derde jaar heb je veel vrijheid. De eerste module is een keuzemodule: hier mag je zelf kiezen wat je gaat doen. In de tweede module heb je de keuze uit verschillende wiskundige en natuurkundige vakken, waarbij je sowieso een natuurkundig en een wiskundig vak moet kiezen. Het laatste half jaar staat in het teken van afstuderen.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over het dubbelprogramma? Neem dan contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om een keer mee te lopen met een student die nu al het dubbelprogramma volgt. Schrijf je in voor een meeloopdag bij Technische Natuurkunde of Applied Mathematics en geef aan dat je geïnteresseerd bent in het dubbelprogramma. Dan koppelen wij je aan een van onze dubbelstudenten.

Chat offline (info)