"Binnen Technische Bedrijfskunde zijn zoveel mogelijkheden, pak die kans!"

"Binnen Technische Bedrijfskunde zijn zoveel mogelijkheden. Pak die kans!"

Wat kan je allemaal worden als je Technische Bedrijfskunde studeert? Eén van de beroepen is consultant; als consultant adviseer je bedrijven op een bepaald gebied.  Frédérique Versteegh werkt bij Bain&Company in het hoogste gebouw van Amsterdam: de Rembrandttoren. “Wij werken voor raden van besturen van de grootste bedrijven waarvoor we complexe vraagstukken oplossen. Dan moet je denken aan dat we een nieuwe strategie voor ze bepalen, hoe ze kunnen groeien en hoe ze efficiënter kunnen werken. Ik heb voor Technische Bedrijfskunde gekozen omdat ik op zoek was naar een combinatie van aspecten. Ik wilde iets economisch, iets met bètavakken, iets met mensen en het moest ook toegepast zijn. Bij de Universiteit Twente vond ik die combinatie.”

Kijk voor meer informatie over Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente op: utwente.nl/onderwijs/bachelor/opleidingen/technische-bedrijfskunde/

Chat offline (info)