Studiekeuzecheck BIJ Industrial Engineering & Management

Studiekeuze gemaakt?

Voor 1 mei

De Universiteit Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je succesvol je studie doorloopt. Daarom zijn er voorlichtings- en studiekeuzecheckactiviteiten. Dat zijn activiteiten voor de start van je studie die je uitgebreid laten kennismaken met de opleiding van je keuze, zodat je kunt kijken of de opleiding bij je past.

Om erachter te komen of de opleiding Industrial Engineering & Management echt iets voor je is, bieden wij verschillende voorlichtingsactiviteiten aan:

Weet je na het deelnemen aan onze voorlichtingsactiviteiten nog niet helemaal zeker of de opleiding iets voor je is? Neem dan contact op met onze studieadviseur. De studieadviseur kan je helpen bij het maken van je keuze.

Een studiekeuzecheck is voor Industrial Engineering & Management niet verplicht. Maar als je twijfelt over je keuze voor Industrial Engineering & Management, raden we je wel van harte aan om hieraan mee te doen.

Na 1 mei

Na 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Industrial Engineering & Management aan de Universiteit Twente. Maar het is dan niet meer mogelijk om een studiekeuzecheck te volgen. 

Vraag je je af of Industrial Engineering & Management aan de Universiteit Twente bij jou past? Je kunt tot eind juni een dagje meelopen met een eerstejaarsstudent van de opleiding.Wil je na 1 mei alsnog graag met iemand van de opleiding spreken? Neem dan contact op met ons Studie Informatie Centrum. Je vindt de contactgegevens aan de rechterkant van de pagina.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies