DERDE JAAR

Het derde jaar bestaat voor de helft uit keuzeruimte; de andere helft besteed je aan de afsluitende bacheloropdracht.

MODULES 9 & 10: VRIJE KEUZERUIMTE

In de vrije keuzeruimte heb je verschillende mogelijkheden:

  • Modules van andere opleidingen of universiteiten

Je kunt modules volgen van andere opleidingen aan de Universiteit Twente of vakken aan andere universiteiten. Alles is mogelijk, van natuurkunde tot psychologie.

  • Een High Tech Human Touch (HTHT) minor

 Je kunt aan de UT een High Tech Human Touch minor volgen, bijvoorbeeld New Technology Business Development, Governance of Innovation and Socio-Technical Change, From Prototype to Society, Cybercrime & Cybersecurity of Aerospace Management & Operations.

  • De Crossing Borders Module

Deze module bereidt je voor op het werken en functioneren in een internationale omgeving, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Je kunt in deze module volop internationale ervaring opdoen.

  • Studeren in het buitenland

Wij moedigen onze studenten sterk aan om buitenlandse ervaring op te doen tijdens deze bachelor. We hebben partneruniversiteiten in diverse Europese landen, maar ook verder weg, zoals in Mexico, Australië, Indonesië en Taiwan. Het aantal partners waarmee we samenwerken groeit voortdurend, dus jouw opties ook.

MODULE 11: VOORBEREIDING AFSTUDEREN

In deze module bereid je je voor op het uitvoeren van jouw individuele afstudeerproject. Je schrijft een onderzoeksplan en bespreekt dat met ons. Je begint data te verzamelen en je kijkt naar de ethische kanten ervan. Het doel is om ervoor te zorgen dat je in het laatste kwartiel van dit jaar meteen kunt starten aan je afstudeeropdracht.

MODULE 12: AFSTUDEERPROJECT

In het laatste onderdeel van deze bacheloropleiding, je afstudeeropdracht, komt alles wat je in drie jaar hebt geleerd samen. Nu kun je laten zien wat je waard bent, door alles wat je geleerd hebt toe te passen in je afstudeerproject. Veel van onze studenten voeren hun afstudeeropdracht uit bij een externe organisatie in binnen- of buitenland. Zo heeft een van onze studenten berekend hoe politiehelikopters het beste kunnen worden ingezet – een oplossing die veel landelijke aandacht trok. Je kunt ook aansluiten op onderzoek dat gaande is aan de UT.

VOORBEELDEN AFSTUDEERPROJECTEN

Nog in te vullen.

Wil je meer weten over deze modules? Bekijk het curriculum. 

Na de studie

Na je studie kun je een masteropleiding kiezen of aan het werk gaan. We hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies