Met een dubbelstudie combineer je Technical Computer Science met Toegepaste Wiskunde

Als jij op zoek bent naar extra uitdaging en je niet alleen wilt verdiepen in de Technical Computer Science, maar ook in de wiskunde, dan is een dubbelstudie mogelijk. Je doet dan twee bacheloropleidingen tegelijk. Tijdens elke module volg je dus meer vakken dan andere studenten; je verzamelt in drie jaar zo’n 40 studiepunten meer dan in een gewone bachelor. Na het afronden van de dubbelstudie Technical Computer Science en Applied Mathematics  krijg je twee volwaardige BSc-diploma’s van de Universiteit Twente.

Een pittig gecombineerd studieprogramma

Wil je deze dubbelstudie volgen, dan is het belangrijk dat je op het vwo goede cijfers hebt gehaald, bijvoorbeeld een gemiddelde van acht en voor wiskunde een acht of hoger. 

Als je interesse hebt in het dubbelprogramma, nodigen wij je uit daarover contact met ons op te nemen, zodat we een intakegesprek kunnen plannen. We willen graag samen met jou ontdekken of je het talent, de ambitie en de motivatie en zelfstandigheid in huis hebt die nodig zijn om dit pittige programma te doorlopen.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies