Online Open Dagen in maart gemist?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Technical Computer Science. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten.

Start jouw aanmelding
Inschrijven via studielink
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit:

  • Een online vragenlijst: die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. Je kunt deze invullen en retour sturen naar de studieadviseur.
  • Een individueel gesprek: de studieadviseur plant, samen met jou, een datum voor een individueel gesprek waarbij je jouw antwoorden in de vragenlijst bespreekt. Ook bekijkt de adviseur of je al eerder hebt deelgenomen aan voorlichtingsactiviteiten zoals de Open Dag of een Meeloopdag.

Heb je een vraag over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op!

Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Technical Computer Science aan de Universiteit Twente. Ook dan ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies