De University of Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je succesvol je studie doorloopt. Daarom zijn er activiteiten om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding.

Studiekeuzecheck bij Mechanical Engineering

Als je nu in 6 vwo zit en van plan bent per volgend collegejaar met de opleiding Mechanical Engineering te starten, kun je je opgeven voor een gesprek met iemand van de opleidingsstaf, dit is echter niet verplicht. Om te zorgen dat het gesprek voor beide partijen zinvol is, vragen wij je eerst het volgende te doen:

Als je de drie bovenstaande acties hebt ondernomen, ben je van harte welkom voor een gesprek met iemand van de opleiding om je studiekeuze al dan niet te bevestigen.

Mocht je niet alle stappen hebben kunnen doorlopen neem dan contact op met de studieadviseur voor verdere informatie.

Na 1 mei

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Mechanical Engineering aan de University of Twente, maar je hebt dan niet automatisch recht op een studiekeuzecheck. Wil je toch een gesprek? Kijk op de Engelstalige opleidingspagina om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Zie ook de veelgestelde vragen over de studiekeuzecheck aan de University of Twente.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies