Toelating & inschrijving

Studiekeuzecheck

Waarom studiekeuzecheck?

De Universiteit Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij je past, zodat je deze met succes kunt afronden. Daarom organiseren we voorafgaand aan je studie oriëntatie- en studiekeuzecheckactiviteiten, zodat je meer achtergrondinformatie over je opleiding kunt krijgen, waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Het studiekeuzecheckprogramma is bedoeld voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in deze bacheloropleiding.

Oriënterende activiteiten

Als je overweegt je in te schrijven voor de opleiding, zorg er dan voor dat je meedoet aan de oriënterende activiteiten (voor internationale studenten die niet naar de campus kunnen komen, kan een uitzondering worden gemaakt):

Een meeloopdag is een uitgelezen manier om erachter te komen wat deze studie allemaal inhoudt. Je krijgt een persoonlijke rondleiding op de campus, woont colleges bij en luncht met huidige studenten. Schrijf je op tijd in voor de meeloopdag, in elk geval vóór 1 mei.

Studiekeuzecheck

Omdat we zeker willen weten dat Management, Society & Technology voor jou de juiste keuze is, adviseren we je om een gesprek te hebben met onze studieadviseur of opleidingsdirecteur, om je plannen en de opleiding te bespreken. Na dit gesprek weet je meer over de opleiding en weet je beter wat je ervan kunt verwachten.

Ben geïnteresseerd in een gesprek met ons? Stuur dan een e-mail naar Martin de Nobel via m.j.denobel@utwente.nl.

Mocht je je willen aanmelden voor een meeloopdag, dan kan het gesprek op dezelfde dag worden gepland. Neem voor meer informatie contact op met m.j.denobel@utwente.nl

Lees meer over studiekeuzecheckactiviteiten aan de Universiteit Twente.

Chat offline (info)