GAAT STUDEREN JE GOED AF? HEB JE NAAST JE STUDIE NOG MEER HONGER NAAR KENNIS? 

Onze honours- en excellentieprogramma's bieden extra uitdaging voor studenten die extra uitdaging zoeken naast hun studie. De uitdagende onderwijsprogramma’s zijn zowel High Tech als Human Touch: een combinatie van techniek, technologie met sociale en maatschappijwetenschappen.

STAR PROGRAMMA

Ongeveer 10% van de studenten Management, Society & Technology (MS&T) mag deelnemen aan het STAR-programma. Dit is een van de Honours-trajecten van de Universiteit Twente. Als STAR-student doe je diepere en bredere kennis op dan in de reguliere bachelor. Selectie van deelnemers vindt plaats op basis van prestaties en een motivatiebrief.

JOINT DEGREE 

De bacheloropleiding MS&T kun je ook als Joint Degree volgen. Je start deze studievariant in het eerste jaar aan de Westfalische Wilhelms-Universität (WWU) in het Duitse Münster, één van onze partneruniversiteiten. Dit jaar wordt grotendeels in het Duits gedoceerd. Het tweede en derde jaar volg je aan de Universiteit Twente. Zo doe je internationale ervaring op en haal je tegelijkertijd een Joint Bachelor of Science-graad. Meer informatie over deze opleiding "Public Governance across Borders" vind je op website van de universiteit van Münster.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies