Lotte

Lotte over haar ervaringen met de studie

Lotte Cloostermans komt uit het zuiden van Nederland en besloot naar de UT te komen voor de opleiding Europen Public Administratration. Ze is naar Enschede verhuisd om hier te studeren.

RECHTEN, SOCIOLOGIE, ECONOMIE, POLITICOLOGIE

“Wat ik erg leuk vind aan deze bacheloropleiding is dat het opgebouwd is uit vier verschillende richtingen: recht, politicologie, economie en sociologie. Deze brede aanpak biedt je een overzicht van - en een uitstekend inzicht in - de verschillende vormen van beleid en situaties.”

ONDERHANDELINGEN TUSSEN PARTNERS VAN OVER DE HELE WERELD

Haar beste leerervaring tot nu toe was “een project waarbij we onderhandelingen tussen partners van over de hele wereld moesten simuleren. Door  minder belang te hechten aan de voor ons minder belangrijke punten, wisten we in ons voordeel overeenstemming te bereiken op een paar van de belangrijkste punten van onze groep.”

INTERNATIONALE ORGANISATIE

Na haar bacheloropleiding wil Lotte het liefst voor een internationale (non-profit) organisatie of niet-gourvermentele organisatie werken. “Ik weet niet precies wat mijn toekomstplannen zijn, maar ik ben zeer geïnteresseerd in internationale betrekkingen. De fantastische tijd die ik op deze universiteit en in Enschede gehad heb, zullen zeker bijdragen aan mijn carrière doelen. Als student vind je hier alles wat je nodig hebt. Ik ben een derdejaarsstudent en ik kan nu al zeggen dat ik de beste studententijd heb gehad die ik me had kunnen wensen!”

Meer informatie over de opleiding European Public Administration.

Chat offline (info)