Toelating & inschrijving

Studiekeuzecheck BIJ INTERNATIONAL BUSINESS
ADMINISTRATION

WAAROM EEN studiekeuzecheck?

De University of Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij je past, zodat je deze met succes kunt afronden. Daarom organiseren we informatiebijeenkomsten en studiekeuzecheckactiviteiten. Deze activiteiten vinden plaats voordat je met de opleiding van start gaat en bieden uitgebreide informatie over de opleiding van jouw keuze. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij je past. Het studiekeuzecheckprogramma voor International Business Administration is bedoeld voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in deze bacheloropleiding.

ORIËNTERENDE ACTIVITEITEN VOOR INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION

Als je overweegt je in te schrijven voor de opleiding International Business Administration, kun je meedoen aan de volgende oriënterende activiteiten (voor internationale studenten die niet naar de campus kunnen komen, kan een uitzondering worden gemaakt):

  • een Open Dag;
  • een Meeloopdag met een student (individueel). Een Meeloopdag is een uitgelezen manier om erachter te komen wat IBA allemaal inhoudt. Je krijgt een persoonlijke rondleiding op de campus, woont colleges bij en luncht met huidige studenten. Schrijf je op tijd in voor de Meeloopdag, in elk geval vóór 1 mei.

Studiekeuzecheck EN INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION

Als je je vóór 1 mei via Studielink inschrijft voor de opleiding International Business Administration, krijg je toegang tot een digitale vragenlijst. Op basis van jouw antwoorden ontvang je daarna een advies van ons. 

Lees meer over studiekeuzecheck aan de University of Twente.


Dr. M.L. (Michel) Ehrenhard
Program director BSc and MSc (International) Business Administration

Chat offline (info)