Wil je naast je studie wat extra’s doen? Of wil je meer uitdaging in het huidige programma? Dan biedt de opleiding International Business Administration je verschillende mogelijkheden. Zo bieden we UT-brede excellentieprogramma’s en een opleidingsspecifiek excellentieprogramma.

Zo werkt het STAR-programma

Het zogeheten STAR-programma biedt je de mogelijkheid tijdens je studie extra uitdaging te zoeken. Je volgt dezelfde module als andere studenten, maar krijgt een meer uitdagende opdracht. Selectie voor deelname aan dit programma vindt plaats op basis van je cijfers en competenties. Met elke module in het STAR-programma kun je een ster verdienen, tot een maximum van vijf. Deze sterren worden vermeld op je diplomasupplement.

Wat houdt het STAR-programma in?

Als je binnen een module aan het STAR-programma meedoet, levert dit niet heel veel extra werk op: je STAR-activiteiten komen neer op een studielast van 15 studiepunten per module. In de meeste gevallen ligt het verschil hierin dat je als STAR-student een meer uitdagende variant op het reguliere project krijgt voorgeschoteld. In Module 5 lever je een marketingplan aan een bedrijf dat nieuwe technologieën op de markt wil brengen en hiervoor strategie wil ontwikkelen. In de Module 6 zet je een project op om mee te doen aan de Global INTEL Challenge. 

Voor wie is het STAR-orogramma bedoeld?

Het STAR-programma is opgezet voor studenten die extra uitdaging zoeken en graag willen samenwerken met andere, extra gemotiveerde studenten. Het programma heeft ruimte voor ongeveer 10% van de studenten per module. Tijdens de eerste module kan iedereen zich aanmelden. Als je niet meteen aan het STAR-programma wilt meedoen, kun je je ook in een later stadium aanmelden.

Na de bacheloropleiding

Met je bachelordiploma op zak kun je aansluitend de masteropleiding Business Administration aan de University of Twente gaan doen. Je kunt er ook voor kiezen om de arbeidsmarkt op te gaan. Mogelijkheden genoeg. Nieuwsgierig naar wat onze afgestudeerden zijn gaan doen? Lees hier hun ervaringsverhalen.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies