Studie kiezen? Volg de Online Open Day op 20 november!

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Industrial Design Engineering. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten. 

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure. 

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je - vóór 1 mei - via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om deel te nemen aan de Studiekeuzecheck, bestaande uit:

  • Een online vragenlijst die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. 
  • Een individueel gesprek: de studieadviseur plant, samen met jou, een datum voor een individueel gesprek waarbij je jouw antwoorden in de vragenlijst bespreekt. Ook bekijkt de adviseur of je al eerder hebt deelgenomen aan voorlichtingsactiviteiten zoals de Open Dag of een Meeloopdag.
Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Industrial Design Engineering aan de University of Twente, maar je hebt dan niet automatisch recht op een Studiekeuzecheck. Wil je toch een gesprek te voeren? Neem dan contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies