Met dit bachelordiploma beschik je over een brede basis waarmee je alle kanten op kunt, zowel op de arbeidsmarkt als in een vervolgstudie. De meeste studenten gaan eerst een masteropleiding doen.

MASTEROPLEIDINGEN

Met je internationaal erkende bachelordiploma heb je toegang tot diverse masteropleidingen in binnen- en buitenland. Met de keuzevakken in het derde jaar van de bacheloropleiding kun je je gaan voorbereiden op de masteropleiding die je hebt uitgekozen. De Universiteit Twente biedt verschillende masteropleidingen aan die aansluiten op de bacheloropleiding Electrical Engineering. Onze studenten zijn de volgende masteropleidingen gaan doen:

  • Electrical Engineering
  • Systems & Control (Mechanical Engineering, Robotics)
  • Embedded Systems (Information Technology)
  • Nanotechnology (Chemistry, Physics)
  • Biomedical Engineering

Deze masteropleidingen duren allemaal twee jaar. In sommige gevallen gelden aanvullende toelatingseisen. In het eerste jaar volg je een aantal (deels verplichte) vakken en in het tweede jaar word je ondergedompeld in de praktijk. Je loopt stage en voert een afstudeeropdracht uit, meestal bij een bedrijf in het buitenland. Ga voor meer informatie over mogelijke masteropleidingen aan de Universiteit Twente naar www.utwente.nl/master.

Chat offline (info)