Bachelor kiezen maar de Online Open Dag gemist?

Om er zeker van te zijn dat Electrical Engineering de juiste keuze is voor jou, organiseert de opleiding een StudieKeuzeCheck (SKC). Zo kun je zien of de opleiding past bij jouw talenten, motivatie en interesses. De matchingsprocedure voor Electrical Engineering is verplicht en bestaat uit een digitale vragenlijst en een matchingevent in juni.

DE STUDIEKEUZECHECK PROCEDURE

Nadat je je hebt ingeschreven in Studielink, ontvang je een e-mail met gedetailleerde instructies over hoe je de online vragenlijst moet invullen en indienen. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, word je uitgenodigd voor het matchingevent.

Alle studenten, zowel Nederlands als internationaal, worden uitgenodigd voor het matching event op 1 of 4 juni. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal dit matchingevent online of op de campus plaatsvinden. Daarnaast zullen sommige studenten, waarbij de persoonlijke situatie meer aandacht behoeft, uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek met de studieadviseur.

BEOORDELINGSCRITERIA

Op basis van de door jou ingevulde vragenlijst en het matchingevent krijg je een advies of de studie Electrical Enginenering bij jou past. Het advies over de match tussen jou en de studie is gebaseerd op de volgende criteria:

  • Techniek: Welke ervaringen heb je met techniek, in relatie tot Electrical Engineering?
  • Teamwork: Kun je in teamverband werken en vind je teamwork leuk? Ben je je bewust van de voor- en nadelen van het werken in een groep? Ben je in staat om teamwork te gebruiken als motivatie om jezelf te verbeteren?
  • Schoolresultaten: Wat zijn je sterkste punten en kun je omgaan met je zwakkere punten? Welke sterke punten zullen een troef zijn in de opleiding Elektrotechniek, en welke zwakkere punten kunnen een obstakel vormen?
  • Je voorbereiding op de opleiding: Heb je je voorbereid op de studie Electrical Engineering en begrijp je wat er van je verwacht wordt? Heb je informatie ingewonnen over de opleiding (website, brochure) en heb je een Open Dag bezocht (of meegedaan met een meeloopdag).
  • Drive: Wat is je drive, wat zijn je redenen om Electrical Engineering te gaan studeren?

Proces tot aan Studiekeuzecheck

  1. Inschrijving in Studielink;
  2. Je ontvangt per e-mail instructies voor het invullen en indienen van een online vragenlijst;
  3. Uitnodiging voor het matchingevent (online of op de campus) in juni
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies