Studenten die zich via StudieLink hebben ingeschreven voor de bachelor opleiding Electrical Engineering moeten deelnemen aan een StudieKeuzeCheck (SKC) traject. Dit SKC traject omvat een digitale vragenlijst en een activiteit op de campus.

De studiekeuzecheck voor Electrical Engineering vindt plaats op 26 maart, op 28 mei en op 18 juni 2019.

De studiekeuzecheck is bedoeld om na te gaan of de opleiding Electrical Engineering de meest juiste keuze is voor de aankomende student, om inzicht te geven in de opleiding en zich bewust te laten worden van de overgang van middelbare school naar wetenschappelijk onderwijs.

Onderdelen van de activiteiten op de campus zijn:

  • een college over een electrical engineering onderwerp;
  • een toets die je bèta competentie test;
  • een inleiding op het opleidingsprogramma, gedetailleerd en met voldoende ruimte voor vragen en discussie;
  • ontmoeting met staf en studenten.

Sommige studenten zullen wij uitnodigen voor een persoonlijk gesprek tijdens het evenement, om dieper op de individuele situatie in te gaan. Je kunt ook zelf om een dergelijk individueel gesprek vragen.

Proces tot aan Studiekeuzecheck

  1. Inschrijving in Studielink;
  2. Admission Office acht je (voorlopig) toelaatbaar;
  3. Je ontvangt per email instructies voor het invullen van een vragenlijst (en indienen);
  4. Uitnodiging voor SKC activiteit op de campus (voor een van bovenstaande data). We willen je bij voorkeur persoonlijk ontmoeten op de campus van de Universiteit Twente. Mocht je niet in staat zijn om op één van de geplande data naar de campus te komen, dan hebben we daar begrip voor. In dat geval kan er een SKC interview via Skype of Google hang-out worden geregeld.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies